Skip links

PAINTING THE PAST

Bij Sfera kunt u ook de rustieke krijtverf van Painting the Past vinden. Deze prachtige, matte verf heeft een zachte uitstraling en brengt hierdoor een warme sfeer in uw woning. De authentieke verven van Painting the Past zijn geïnspireerd op de klassieke Engelse landhuizen en kastelen. Er wordt gebruik gemaakt van stijlvolle kleuren uit het verleden, terwijl deze verf wel volledig voldoet aan de gebruikerseisen van tegenwoordig. De verven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger maar voldoen aan de gebruikerseisen van nu, goed dekkend, reukarm, overschilderbaar, milieuvriendelijk en goed reinigbaar. De toevoeging van krijt en hoogwaardige pigmenten zorgen voor een authentieke en poedermatte uitstraling.

In ons assortiment vindt u meer dan honderd kleuren van deze verf. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze kleuren? Hier kunt u alle kleuren alvast bekijken.

Om een goed beeld te krijgen van de verf raden wij u aan om een bezoek te brengen aan Sfera, waar wij beschikken over handgeschilderde kleurenstaalkaarten. Hier kunt u de prachtige kleuren in het echt bewonderen en tegelijkertijd persoonlijk advies van ons ontvangen. Bel of mail wel even van te voren voor een afspraak, zodat wij alle tijd voor u hebben voor het geven van een kleuradvies. Verzenden is ook geen probleem.

 

Datum 5 maart 2018 Marian Kral