Skip links

Verkoopstyling

Wil je binnenkort je woning verkopen of staat deze al enige tijd te koop? En vraag je je af hoe de woning zich onderscheidt tussen alle andere te koop staande woningen?  Wij zorgen er voor dat je woning een fijne indruk achter laat op de potentiële verkopers.

Als verkoopstylisten van House of KIKI geven wij niet alleen advies maar gaan ook zelf aan de slag om met een minimale investering, het maximale uit uw woning te halen. Wij gaan aan de slag met de Hands– on Methode, dat wil zeggen dat wij direct de handen uit de mouwen steken. Na de verkoopstyling zal uw woning mooi en sfeervol zijn ingericht en rust en ruimte uitstralen. De woning is verkoopklaar en aantrekkelijk gemaakt voor een zo breed mogelijk publiek.

Wist u dat:

  • Uit onderzoek blijkt dat 80% van de gestylde huizen door House of KIKI meer kijkers trekt?
  • Dat 70% van de woningen die verkoopklaar zijn gemaakt door een House of KIKI stylist binnen 3 maanden worden verkocht?
  • Dat je met een minimale investering geld bespaart, omdat je door restyling minder hoeft te zakken in vraagprijs?


Zonder kijkers geen verkoop!
Potentiële kopers raken enthousiast als de woning op internet eruit springt. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw woning op internet opvalt zodat potentiële kopers een bezichtiging plannen. De vastgoedstylist  is dan ook een expert op het gebied van woningpresentatie met slechts een doel voor ogen een mooie frisse presentatie van de woning met een snelle verkoop tot gevolg.

 

Datum 24 februari 2018 Marian Kral

Portfolio Verkoopstyling

  

ONZE MERKEN